Main content

Ratten Bestrijding

Zelf ratten bestrijden of laten bestrijden door een proffesional? Op deze pagina's krijgt u uitgebreide informatie, tips & advies om zelf ratten te bestrijden. Met de producten uit de webshop van >> Ongediertebestrijdenshop.nl en de achtergrondinformatie op deze website wordt de slagingskans aanzienlijk hoger. Werk met de materialen waarmee de gediplomeerd ratten bestrijder ook werkt. U kunt geld besparen op de bezoeken van een ongediertebestrijder, pak het rattenprobleem wel gelijk goed aan!

Help! Ik wil direct een ongediertebestrijder inschakelen! >> klik hier

Ratten zelf bestrijden met:

Meer >> Diervriendelijke rattenval

Meer >> Rattenklemmen

Meer >> Rattengif

Ratten in huis?

Ratten kunnen op diverse manieren waargenomen worden. U heeft een rat zien lopen, er zijn rattenkeutels aangetroffen, in de avond en nacht hoort u krassende geluiden, een piepend geluid of worden er verpakkingen aangevreten? Meer over >> Ratten herkennen

Ratten in huis voorkomen

Ratten voorkomen is beter dan bestrijden? Heeft u deze onaangename gasten al binnen zitten? Tijdens de rattenbestrijding is het zeer belangrijk dat uw woning muis en ratdicht is gemaakt! Voorkom nieuwe aanwas tijdens de bestrijding of het wegvangen van ratten, een rat heeft maar 1 cm nodig om bij u binnen te komen.

Bij het wegvangen of bestrijden van ratten is het voorkomen van nieuwe onaangename gasten belangrijk. In de meeste gevallen is het rat dichtmaken van een woning een vrij eenvoudige klus met de juiste weringsmiddelen en ons advies. Ratten hebben maar 1 cm nodig om toegang tot onze woningen te krijgen! Lees meer >> Ratten voorkomen

Ratten richten schade aan

Ratten kunnen flinke schade aanrichten! Deze knaagdieren kunnen flinke knaagschades aanrichten aan hout, plastic, uw meubilair en elektrische bekabeling. In het ergste geval kunnen knaagschades van ratten aan elektrische kabels kortsluiting en brand tot gevolg hebben! >> Rattenschade in huis.

Levensmiddelen onbereikbaar maken voor ratten

Ratten kunnen aangetrokken worden door onze levensmiddelen, kruimels, het voer van onze huisdieren enz.. Ook tijdens een bestrijdingsactie of het levend wegvangen van ratten is het cruciaal dat deze levensmiddel onbereikbaar zijn voor ratten. Berg uw levensmiddelen op in metalen blikken en bijvoorbeeld glazen poten. Meer over >> Wat eten ratten

Ratten bestrijding zelf uitvoeren

Een rattenplaag moet vanaf het begin goed aangepakt worden zoals een professioneel ongedierte bestrijder dit doet. Op >> Ongediertebestrijdenshop.nl worden ook de professionele materialen aangeboden. Zelf ratten bestrijden met materialen van de prof.

Rattengif

Bij een professioneel ongediertebestrijder zitten altijd meerdere bezoeken aan een rattenbestrijding met rattengif vast. Dit is om >> resistente ratten te voorkomen en wettelijk verplicht voor een beroepsbestrijder!

Ratten en Gezondheidsrisico

Ratten in huis? De aanwezige ratten bij u thuis beschadigingen niet alleen uw woning door hun knaagschade, urine en uitwerpselen. Ook zijn ratten een risico voor onze >> gezondheid! Zo waren vroeger ratten de verspreiders van de Pest. Pas vooral op in de nabijheid van vatbare mensen voor virussen, in uw keuken, voorraadkasten en speelplaatsen van de kinderen.

>> hoofdpagina Informatiepunt Ongedierte

Nog in twijfel?

Zelf ratten bestrijden of laten bestrijden? Neem 24/7 contact op met een lokale ongediertebestrijder bij u uit de buurt! Vraag vrijblijvend advies en offerte aan voor professionele ongediertebestrijding. >> Contact (Landelijke dekking)