Main content

Bedwantsen

Beestjes in bed? Als u het vermoeden heeft dat u ’s-Nachts in bed gebeten wordt door bedwantsen moet u snel actie ondernemen. Neem kosteloos contact << op voor advies of maak gebruik van het bel me terug formulier <<. (Ook bedrijven mogen gebruik maken van deze dienst)

Informatiepunt Ongedierte helpt! Ook bij alleen vermoedens van een mogelijke bedwantsbesmetting kunt u het beste contact opnemen.

Bedwantsen in huis <<

Bedwantsen in huis is een serieus probleem, onderschat dit niet! Bedwantsen leven van (mensen) bloed en zijn zeer hardnekkig. Bedwantsen in huis heeft niet met slechte hygiëne te maken. Vaak worden deze beestjes in bed onopgemerkt meegenomen met de bagage vanaf een hotel, ook kunnen deze bed beestjes meeliften in bijvoorbeeld tweedehands meubelen. Klik op de bovenstaande titel bedwantsen in huis voor uitgebreide achtergrondinformatie over dit probleem.

bedwantsenbeet <<

Wordt u gebeten door bedwantsen, muggen of een ander stekend insect. Wat zijn de kenmerken als u gebeten wordt door dit kruipende insect. Ook treft u op deze pagina informatie aan over de gevolgen van bedwantsbeten. Klik op de titel bedwantsenbeet hierboven om meer te lezen over dit onderwerp.

Bedwantsen herkennen <<

Ziet u transparante, witte, rode, donkere of zwarte beestjes in bed lopen. Heeft u last van jeukende bultjes die op muggenbulten lijken, bent u pasgeleden op vakantie geweest of een hotelovernachting gehad? Wees alert! Meestal worden bedwantsen pas opgemerkt door hun gemene beten, bloedvlekjes in bed, vervellingen of bij een ernstige besmetting de kenmerkende geur. Klik op de titel bedwantsen herkennen voor uitgebreide informatie over dit onderwerp.

Bedwantsen bestrijden <<

Heeft u overlast van bedwantsen? Dan heeft u te maken met een zeer moeilijk te bestrijden insect, ons advies is dan ook om deze kruipende insecten te laten bestrijden. Bedwantsen bestrijden is zeer specialistisch omdat bedwantsen aardig resistent zijn voor bestrijdingsmiddelen en lang kunnen overleven zonder voeding. Klik op de titel bedwantsen bestrijden voor uitgebreide informatie over bedwantsen.

Zelf bedwantsen bestrijden <<

Wilt uzelf bedwantsen bestrijden? Dit is geen eenvoudige klus die u zomaar even doet. Alleen als u doordacht te werk gaat met de juiste producten kunt u succes boeken. Maar let op! Bedwantsen zijn zeer hardnekkig, direct daadkrachtig optreden is vereist! Klik op bovenstaande titel zelf bedwantsen bestrijden voor uitgebreide informatie.

Bedwantsen voorkomen <<

Het voorkomen van bedwantsen. Als u op vakantie merkt dat u gebeten wordt door bedwantsen is alertheid vereist. Neem ze niet mee naar huis! Klik de titel bedwantsen voorkomen aan voor alle achtergrondinformatie!

Bedwantsen inspectie <<

Door hierboven op de titel bedwantsen inspectie te klikken krijgt u meer informatie over de verstop en schuilplaatsen van bedwantsen. Vanzelfsprekend is het belangrijk bij het inspecteren op bedwantsen dat u ook weet wat mogelijke signalen zijn. (klik op de titel)

Bedwantsen in het hotel <<

Bent u hoteleigenaar? klik op de titel bedwantsen in het hotel

Hotelkamer inspecteren op bedwantsen <<

Gaat u logeren? Met een kleine inspectie kunt u slapenloze nachten thuis voorkomen, klik op de titel.

Hoe zien bedwantsen eruit <<

De uiterlijke kenmerken van bedwantsen. Wat is het verschil tussen bedwantsen, bedbugs en wandluizen? Meer weten, klik hierboven op hoe zien bedwansten eruit.