Main content

Bedwantsen bestrijden

Een bedwantsenplaag in huis of in het bedrijf is een serieus probleem! Bedbugs zijn zeer hardnekkig en verspreiden zich erg snel.

De bedwants is een zeer taai kruipend insect dat aardig resistent is geworden voor de meeste bestrijdingsmiddelen. Wij moeten eerlijk zijn! De niet professionele insecticiden missen meestal de kracht en langere nawerking die vereist is.

Met het alleen bestrijden van de uitgekomen exemplaren is de bedwantsbesmetting nog lang niet uitgeroeid! De eitjes worden niet vernietigt door bestrijdingsmiddelen waardoor levende bedwants exemplaren een aantal weken later weer werkelijkheid is. De eitjes blijven uitkomen!

Als er een bestrijdingsmiddel ingezet wordt tegen bedwantsen moet deze een zeer lange nawerking hebben om succesvol te zijn. Ook de kleine bedwantsjes die tot na 6 weken uitkomen moeten nog dood gaan bij het in contact komen met het gebruikte middel. De kans dat u de bedwantsen zelf uitgeroeid krijgt is echt geen garantie.

Professionele bedwantsenbestrijder nodig?

Vrijblijvend advies en offerte << (24/7 – In heel Nederland)

Andere bezoekers bekeken ook:

-Bedwantsen herkennen <<

-Bedwantsbeten herkennen <<

-Bedwantsen in huis <<

-Hoofdpagina Bedwantsen <<

-Beestjes in bed <<

Benieuwt naar de kosten van producten voor het zelf bestrijden van bedwantsen? Ongediertebestrijdenshop.nl <<

Informatiepunt Ongedierte helpt, landelijke dienst! Middels uw postcode direct contact, voor alle gemeentes in Nederland. Wilt u direct persoonlijk advies of direct geholpen worden? Maak gebruik van het bel me terug formulier <<