Main content

Bedwantsen in het hotel

Vooral hotels en andere locaties met veel inwonersomzet lopen verhoogt risico op een bedwantsbesmetting. Dit kruipende insect is met een snelle opmars bezig wereldwijd, overal ter wereld liften deze beestjes in bed (vooral) mee in de bagage van klanten.

Probleem! Bedwantsen worden vaak direct in verband gebracht met slechte hygiëne van uw hotel. Dit ten onrechte, bedwantsen houden maar van één ding! Mensenbloed, ze komen dus vooral voor waar (veel) mensen slapen, of de omgeving schoon of vies is heeft hier weinig invloed op.

Het is wel zo dat bedwantsen in een steriele omgeving met weinig spullen in de ruimte eerder opvallen.

Belangrijk bij bedwantsen in het hotel!

Een snelle ontdekking van bedwantsen is vereist om de schade te beperken. Door snelle ontdekking kunt u een mogelijke bedwants verspreiding door uw hele hotel voorkomen. Ook door standard alert te zijn met bijvoorbeeld het afvoeren van beddengoed kan een hoop leed vooromen worden. Wilt u persoonlijk advies? Landelijke dienst, aan de hand van uw postcode kosteloos contact << met een expert voor uw gemeente. Ook mag u gebruik maken van het bel met terug formulier << voor advies. (24/7 – Vrijblijvend advies en offerte aanvragen)

Voorkom slechte beoordelingen op internet over uw hotel!

Het voorkomen van bedwantsen in het hotel is helaas onmogelijk. Met bijvoorbeeld een bedwantsenval of detectiemateriaal voor bedwansten is het wel mogelijk snel actie te ondernemen. Als u (nog) geen preventieplan heeft is ons advies wel om deze materialen te plaatsen, kijk in de webshop << voor deze materialen. Wees voorbereid! Wilt uzelf de bedwantsen bestrijden in het hotel? Dit is alleen mogelijk met het materiaal van de professioneel ongediertebestrijder. Kijk in de online winkel van Ongediertebestrijdenshop.nl << voor een (hitte) stoomapparaat tegen bedwantsen. Hiermee bent u ook voorbereid op de toekomst, bij de kleinste vermoedens van bedwantsen kunt uzelf de kamer DIRECT behandelen. (100% discreet)

Wilt u naar hoofdmenu bedwantsen <<