Main content

Bedwantsen in huis

Bedwantsen in huis worden vaak pas laat opgemerkt, dit omdat de beten van bedwantsen snel verwart worden met muggenbulten. Ook laten bedwantsen zich niet zien, zij komen ongeveer 1 x per 8 dagen hun schuilplaats uit als u slaapt. Ze kunnen zich dus niet alleen goed verstoppen maar zijn ook instinctief geraffineerd.

Om een bedwantsenbesmetting snel te ontdekken is het dus belangrijk dat u betwantsbeten beter herkent. Meer over bedwantsbeten herkennen <<

Zelf bedwantsen opsporen in huis met een bedwantsenval of detectiemateriaal kan een oplossing zijn voor een snelle(re) ontdekking. Hoe eerder wij weten dat we met bedwantsen te maken hebben hoe beter, hierdoor heeft u minder kans op verspreiding door de gehele woning. Ook kan het voorkomen dat bedwantsen zich door kleine spleten in de muur verder verspreiden naar u buren.

Heeft u een bedwantsenplaag in huis? Voorkom erger en neem direct actie <<. Uit de praktijk blijkt dat door schaamte pas laat hulp ingeroepen wordt! Dit hoeft niet, bedwantsen heeft niks te maken met slechte hygiëne. Vanzelfsprekend mag u ook contact opnemen via het contactformulier << op de website van Informatepunt Ongedierte.

INFORMATIEPUNT ONGEDIERTE Helpt! 24/7 Vrijblijvend advies en doorverwijzing naar het landelijke netwerk. In welke gemeente u ook woont in Nederland! Via uw postcode direct contact, advies kost niets.

Meer weten:

-Hoofdpagina bedwantsen <<

-Webshop <<