Main content

Muizen Bestrijden

Muizen beschadigingen niet alleen uw woning of bedrijf door knaagschade, urine en uitwerpselen. Ook zijn muizen een potentieel risico voor onze gezondheid >. Vooral als de muizen voorkomen in uw keuken, voorraadkast, op speelplaatsen van uw kinderen of in de nabijheid van vatbare mensen voor virussen.

Muizen laten bestrijden of zelf doen?

In het beginstadium van de muizenoverlast kunt u ook zelf (proberen) de muizen te bestrijden.

U kunt alleen geld besparen op een muizenbestrijding als het probleem direct goed aangepakt wordt met de juiste producten. Denk professioneel en werk veilig. Maak gebruik van de producten waarmee de gediplomeerd ongediertebestrijder ook werkt.

Hoe kunt u zelf muizen bestrijden?

Klik op onderstaande links voor meer informatie.

Diervriendelijke muizenval >

Muizenklemmen >

Muizengif >

Muizengif en klemmen >

Muizen in huis >

Muizen in huis kunnen op diverse manieren waargenomen worden. U heeft er één of meerdere zien lopen, er zijn muizenkeutels aangetroffen, in de avond en nacht hoort u krassende geluiden, een piepend geluid of worden er verpakkingen aangevreten? Klik op de bovenstaande titel “muizen in huis” voor meer informatie.

Muizenschade in huis >

Muizen richten zeker schades aan zoals, vervuiling door urine en uitwerpselen en na verloop van tijd geuroverlast. Ook maken muizen nesten van het isolatiemateriaal in uw woning. Vanzelfsprekend kunnen deze knaagdieren ook flinke knaagschades aanrichten aan hout, plastic, uw meubilair en elektrische bekabeling. In het ergste geval kunnen knaagschades van muizen aan elektrische kabels kortsluiting en brand tot gevolg hebben! Klik op bovenstaande titel “muizenschade in huis” voor meer informatie.

Muizen voorkomen >

Naar alle waarschijnlijkheid is het hier al te laat voor. In de meeste gevallen komt u pas op deze website als de muizen al bij u binnen leven. Ook nu is het zeer belangrijk om nieuwe muizen binnen te voorkomen.

Bij het wegvangen of bestrijden van muizen is het voorkomen van nieuwe onaangename gasten belangrijk. In de meeste gevallen is het muis dichtmaken van een woning een vrij eenvoudige klus met de juiste weringsmiddelen en ons advies. Een muis heeft maar 0,5 cm nodig om toegang tot uw woningen of bedrijf te krijgen! “Voorkomen is beter dan genezen” Klik op bovenstaande titel “muizen voorkomen” voor meer informatie.

Voedsel ontnemen van muizen >

Muizen kunnen aangetrokken worden door onze levensmiddelen, kruimels, het voer van onze huisdieren enz.. Ook tijdens een bestrijdingsactie of het levend wegvangen van muizen is het cruciaal dat deze levensmiddel onbereikbaar zijn voor muizen. Berg uw levensmiddelen op in metalen blikken of hard plastic bakken. Klik op bovenstaande titel “voedsel ontnemen van muizen” voor meer informatie.

Muizen bestrijden met muizengif >

Belangrijk! Gebruik muizengif alleen als deze is toegelaten in Nederland voor particulier gebruik en altijd volgens de gebruiksaanwijzing van het product zelf. (Neem geen onnodig risico)

Bij een gediplomeerd muizenbestrijder zitten altijd meerdere bezoeken aan een muizenbestrijding vast. Dit is om resistente muizen > te voorkomen en dus wettelijk verplicht voor de beroepsbestrijder!

U kunt dus geld besparen door het zelf doeltreffend bestrijden van muizen. LET OP met MUIZENGIF!! Maak het muizenprobleem niet erger bij gebruik van muizengif! Het muizengif moet aangeboden blijven worden totdat u zeker weet dat alle muizen bestreden zijn. Klik op bovenstaande titel “muizen bestrijden met muizengif” voor meer informatie.

Nieuwsgierig welke muizen er voorkomen in ons land? soorten muizen >

U bent niet bang voor muizen, of u vindt de kosten van een professionele muizenbestrijding te duur? U kunt alleen geld besparen op een muizenbestrijding als het probleem direct goed aangepakt wordt met de juiste producten. Denk professioneel en werk veilig. Kijk in de webshop > van Informatiepunt Ongedierte.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Landelijke Dienst! Kom kosteloos in contact met een gediplomeerd muizenbestrijder voor uw gemeente. Dit voor vrijblijvend advies, directe hulp of het kosteloos aanvragen van een offerte.

085-029 8511 <<

(Lokaal tarief, 24/7)