Main content

Een muis doden

Een muis doden is niet altijd nodig om de muizenoverlast onder controle te krijgen. Veel mensen met muizenoverlast in hun woning willen graag van deze knaagdieren af. Maar een muis doden is niet voor iedereen even makkelijk en ook niet altijd nodig!

Bij overlast van enkele muizen op plaatsen waar u gemakkelijk bij kunt kan het diervriendelijk vangen van muizen > een goede optie zijn. De gevangen muis kan op een andere plaats weer vrijgelaten worden.

Diervriendelijk niet altijd mogelijk

Wij proberen u uit te leggen waarom 100% diervriendelijk muizen uit huis krijgen niet altijd haalbaar is! Lees ook het onderstaande stukje, muizen die niet geboren worden hoeven ook niet bestreden te worden.

Ook bij het diervriendelijk wegvangen van muizen is dit niet altijd zo diervriendelijk als het lijkt! De muis vriendelijkste manier blijft het voorkomen van muizen >

Als u overlast van muizen heeft is de kans vrij reëel dat er baby muizen in huis uit voort komen. Welke manier u ook gebruikt om van de muizenplaag af te komen, de babymuisjes zullen sterven als moedermuis verdwenen is.

Dit is ook de reden dat u eerlijk moet blijven tegen uzelf, als de gekozen methode niet snel & doeltreffend blijkt te zijn zal u moeten kiezen voor een doeltreffendere methode. Hoe langer het muizen bestrijden duurt hoe meer muizen er meestal bestreden moeten worden. De aanwezige muizen binnenshuis blijven zich voortplanten. Men kan zich voorstellen dat bij serieuze muizenoverlast de snelste methode de beste is, er zullen uiteindelijk minder muizen bestreden moeten worden!

Muizen die niet geboren worden hoeven ook niet bestreden te worden!!

De diervriendelijkste manier is en blijft altijd het voorkomen van muizen in huis!

Een enkele muis in huis wordt vaak niet als probleem gezien. Als er een twintigtal muizen in uw woning leven wordt dit opeens een ander verhaal. Muizen laten overal hun ontlasting achter en urineren waar ze op dat moment lopen. Problemen zoals geuroverlast, knaagschade, aangevreten verpakkingen, gezondheidsrisico en mogelijk psychische schade kunnen het gevolg zijn.

Twee muizen kunnen er binnen no-time twintig worden en ga zo maar verder.

Zeker in het beginstadium kan het zeker lonen om de muizen muisvriendelijk weg te vangen, als dit niet snel genoeg lukt zal u over moeten gaan op een andere strategie. U kunt ook de vallen om muizen diervriendelijk weg te vangen uitbreiden of overstappen op een andere techniek. Dit geldt vanzelfsprekend ook bij het bestrijden van muizen met muizenklemmen > en vergiftigt lokaas >

Wilt u vrijblijvend advies en/of offerte aanvragen? Aan de hand van uw postcode direct contact. Ook bedrijven mogen gebruik maken van deze landelijke service.

085-029 8511 <<

(lokaal tarief, 24/7

Kijk voor doe-het-zelf producten in de webshop van Informatiepunt Ongedierte!