Main content

Muizenbestrijding bij bedrijven

Imago schade is bij veel ondernemers wat er bij hen opkomt als er gedacht wordt aan muizen in het bedrijf. Denkt men aan muizen dan wordt dit snel in verband gebracht met slechte hygiëne!

Muizen in het bedrijf bestrijden

Muizen zijn slecht voor uw goede naam. Deze onaangename gasten kunnen u flinke financiële schade toebrengen door hun geknaag aan voorraden en andere spullen en producten. Eigenlijk is ons advies direct vrijblijvend contact op te nemen met een gediplomeerd expert voor uw gemeente!

085-029 8511 <<

(lokaal tarief, 24/7 vrijblijvend advies en offerte)

Muizenbestrijding bedrijven

De gediplomeerd expert waarnaar u doorverwezen wordt gaat het muizenprobleem in kaart brengen en een offerte maken. Ook kan er een ongediertebeheersingsplan opgesteld worden voor periodieke controles bij u op locatie! Dit voorkomt dat niet alle moeite voor een muisvrij resultaat voor niets is geweest! Voorkom nogmaals muizen in uw bedrijf of erger nog een ware muizenplaag!

Preventieve maatregelen tegen muizenoverlast

Het voorkomen van (nieuwe) muizen en de leefomgeving van muizen zo onaangenaam mogelijk maken is net zo belangrijker als de bestrijdingsactie. Zolang er nieuwe muizen binnen komen of er voldoende voedselaanbod voor de muizen is zal de muizenbestrijding in uw bedrijf falen! Een gediplomeerd expert heeft de juiste kennis en materialen ter beschikken om nieuwe muizen te voorkomen. Ook kan hij of zij u adviseren over de opslag van levensmiddelen tijdens de bestrijdingsactie.

Muizen in het bedrijf en gezondheidsrisico’s

Muizen kunnen ziektes verspreiden! Meer over Muizen en gezondheid > Muizen zijn onhygiënisch omdat zij van voedingsmiddelen (proberen) mee eten en overal muizenkeutels en urine achterlaten waar ze geweest zijn.

Meer muizeninformatie: Muizen Bestrijden >