Main content

Muizengif

Muizen bestrijden met muizengif

Het bestrijden van muizen met muizengif is vanzelfsprekend geen diervriendelijke manier om van de muizenoverlast af te komen. Wel is dit meestal één van de meest snelle en doeltreffendste manieren i.c.m. muizenklemmen om een GROTE muizenplaag onder controle te krijgen. LET OP! Alleen als deze manier goed toegepast wordt, anders kunt u het muizenprobleem groter maken. Wij gaan u uitleggen waarom en hoe dit voorkomen kan worden. Met de informatie, advies & tips op deze informatieve website kunt u een bestrijding uitvoeren zonder dat u resistente muizen > creëert. (Weet wanneer u een deskundige erbij moet halen) U kunt geld besparen door het zelf bestrijden van de muizenoverlast.

Grote muizenplaag in huis

Vooral bij veel muizen in huis is het gebruik van vergiftigt lokaas op een veilige manier bijna in alle gevallen doeltreffend. Bij een grote muizenplaag in uw woning kunt u ook muizengif en muizenklemmen > combineren om de slagingskans te verhogen.

Bij een muizenprobleem in huis met een hele muizenfamilie moet doordacht en effectief gehandeld worden. De kans is zeer reëel dat de leden van de muizenfamilie in uw woning zich blijven voortplanten waardoor deze zich ook weer in rap tempo kunnen vermenigvuldigen. De meest gemaakte fout bij het zelf bestrijden van huismuizen > is dat het probleem vaak maar half aangepakt wordt. Pak een muizenplaag gelijk goed aan, dit verhoogt de slagingskans aanzienlijk.

Hoe werkt Muizengif

Muizengif is een multidosis middel waarvan muizen meerdere keren moeten eten om dood te gaan. Muizengif is op basis van anticoagulantia. Het vergiftigt lokaas moet aangeboden blijven worden totdat alle muizen bestreden zijn. HIER GAAT HET vaak MIS!! De gedachte dat u snel van alle muizen af bent omdat al het muizengif opgegeten is klopt niet, u creëert resistente muizen in huis. Met andere woorden, ze kunnen het aangeboden gif blijven eten zonder hieraan dood te gaan.

Denk als een professional, u gaat het probleem oplossen en niet moeilijker maken. Stop pas met voeren van vergiftigt lokaas als alle muizen bestreden zijn!

Muizenbestrijding met professioneel muizengif door gediplomeerde muizenbestrijders kost u meestal drie bezoeken. Dit is niet alleen noodzakelijk maar ook wettelijk verplicht voor een professioneel ongediertebestrijder. Alle muizen moeten bestreden zijn voordat het muizengif verwijderd wordt. U kunt geld besparen! Werk wel altijd volgens de gebruiksaanwijzing van het muizengif product en denk aan het milieu!

Binnen hoeveel dagen van de muizen af?

Deze vraag is vooraf niet te beantwoorden, welke techniek er ook gebruikt wordt. Wel is het bestrijden van een muizenplaag met muizengif meestal een snelle & doeltreffende methode. Ook heeft de tijdsduur die nodig is om van uw muizenprobleem af te komen met factoren te maken zoals:

 • Grote van de muizenplaag

 • Andere voedselbronnen aanwezig

 • Preventieve maatregelen

 • Plaats van de muizenplaag

 • Schuil en nestelplaatsen

Ook een professioneel muizenbestrijder zal u nooit garantie op papier geven om binnen bijvoorbeeld enkele dagen van uw muizen verlost te zijn. Heeft u een muizenplaag in huis? Wonderen bestaan niet! Allereerst moeten muizen zoals eerder uitgelegd meerdere keren van muizengif eten om bestreden te worden. Ga er dus nooit vanuit dat u binnen enkelen dagen van uw muizenprobleem af bent!

Het beste muizengif

Het beste muizengif bestaat helaas niet! Er bestaat geen muizengif die overal goed gegeten wordt door de huismuizen. Wel kunt u invloed uitoefenen dat muizen van het aangeboden gif gaan eten door allereerst alle voedselbronnen te saneren >

Het enigste wat er te knagen moet zijn voor de muizen is het muizengif. Met andere woorden doe alle voedingsmiddelen in afgesloten hardplastic bakken en/of metalen blikken. Is er gekruimeld tijdens het eten, ruim deze kruimels gelijk op. Moeten de muizen het aangeboden gif echt niet hebben, dan gaat u de strategie aanpassen zoals een professioneel bestrijder dit zal doen. Het aangeboden gif moet vervangen worden door een ander soort muizengif met andere bestanddelen!

Muizengif, u moet wel oppassen!

Bij een muizenbestrijding met muizengif moet u wel oppassen. Muizengif is niet selectief en kan ook andere dieren of zelfs mensen beschadigen bij inname hiervan. Ook kan een muis die vergiftigt is zorgen voor doorvergiftiging > als deze door een ander dier opgegeten wordt. Belangrijk! Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing van het gekozen muizengif. Zorg ALTIJD dat kinderen en (huis) dieren niet bij het muizengif kunnen. Zet de lokdoosjes altijd buiten het bereik van kinderen en (huis)dieren.

Muizen bestrijden met muizengif

Ongediertebestrijdenshop.nl > verkoopt muizengif voor particulieren met professionele muizen lokdoosjes. Maak gebruik van de voordelige kant en klaar pakketten, muizen bestrijden als een professional! Schieten de muizen door uw huis heen, vindt u veel muizenkeutels. De hoogste slagingskans bereikt u door het probleem gelijk goed aan te pakken.

Voordelen professionele hardplastic lokdoosjes voor muizengif

 • Afsluitbaar

 • Stevig

 • Apart voergedeelte in het doosje

 • Ook te gebruiken voor detectie

 • Bestand tegen vocht

 • Meermaals te gebruiken

Twijfelt U?

Zelf muizen bestrijden of laten bestrijden? Vraag vrijblijvend advies en offerte aan bij een gediplomeerd muizenbestrijder voor uw regio, ga voor zekerheid!

085-029 8511 <<

(Lokaal tarief, 24/7)

Hoofdpagina Muizen >