Main content

Hoe werkt muizengif?

Muizengif kopen? >> ongediertebestrijdenshop.nl

Werking muizengif

Muizengif is een multidosismiddel op basis van anticoagulantia. In Nederland is het muizengif verkrijgbaar voor particulieren en professionals een multidosesmiddel. Dit betekend dat muizen meerdere malen moeten eten van het muizengif om hiervan dood te gaan.

Wat gebeurd er met de muis na inname van muizengif

Muizengif zijn middelen die de stolling van het bloed tegengaan. Iedere keer als de muis van het muizengif eet wordt de bloedstolling minder en minder. Het gevolg hiervan is dat de muizen sterven na +/- 3 tot 10 dagen aan inwendige bloedingen.

Muizengif en Aasschuwheid

Huismuizen zijn zeer vakbekwaam in het overleven. Ze zijn bijna nergens gewenst en toch na de mens het zoogdier wat het meest voorkomt op deze aarde. Bij een acuut werkend gif krijgen muizen aasschuwheid. Als de muis vrijwel direct klachten krijgt en hieraan overlijd kunnen de overige muizen dit in verband leggen met het acuut werkend muizengif. Ze hebben dan aasschuwheid en zullen het muizengif links laten liggen.

Muizengif van vroeger

Het muizengif van vroeger was een acuut werkend muizengif. Deze zijn niet meer verkrijgbaar en al lang verboden. Allereerst is het middel niet zo effectief als het lijkt en is deze methode zeer wreed.

Nadeel multidosesmiddel als muizengif is >> resistente muizen bij onjuist gebruik.

Wat is de werkzame stof in muizengif?

Het >> muizengif in Nederland heeft één van onderstaande werkzame stoffen:

-Difenecoum

-Brodifacoum

-Bromadiolon

-Difethialon

-flocumafen

>> Hoofdpagina zelf muizen bestrijden

Muizen bestrijden met particulier muizengif, klemmen of vallen?

>> Winkel doe-het-zelfbestrijding

U twijfelt nog?

(24/7 vrijblijvend advies en offerte)

Wil u geheel vrijblijvend in contact komen met een lokale ongediertebestrijder bij u uit de buurt? >> Vrijblijvend Advies en Offerte. (Landelijk netwerk eigen ondernemers)

INFORMATIEPUNT ONGEDIERTE HELPT!

Het is onze uitdaging dat u na het bezoek aan deze website weet wat het beste bij u past. Gaat u het plaagdier zelf bestrijden of laat u dit doen door een lokaal expert?