Main content

Muis vangen met lokstof

Muizen lokken

Hoe beter de lokstof, hoe sneller een muizenbestrijding zal gaan. Muizen hebben een slecht zicht waardoor ze vooral op instinct, gehoor en geur overleven. Wat voor lokkertje vinden de muizen bij u onweerstaanbaar?

Professionele muizen lokstof

Het voordeel van een professionele muizen lokstof is dat deze in bijna elke omgeving ingezet kan en mag worden. Een lokstof zoals verkrijgbaar in de webshop > Informatiepunt Ongedierte is ook goed toe te passen in bijvoorbeeld de keuken, voorraadkast, vochtige ruimtes en buiten.

Lokstof op een muizenklem

Een goede lokstof op een krachtige muizenklem is een zeer dodelijke combinatie! Zorg dat muizen recht in de val lopen door een onweerstaanbare geur op de >> muizenklem

Lokstof in een muizenval

Ook in een diervriendelijke muizenval kan gebruik gemaakt worden van een aantrekkelijke lokstof. Zorg dat muizen hun neus achterna lopen recht uw levende muizenval in, dus weer zo de natuur in.

Wat is het beste lokkertje voor muizen?

Het lokkertje waar alle muizen dol op zijn bestaat helaas nog niet. Op veel plaatsen doet een professionele lokstof het uitstekend. Bij een muizenbestrijding met meerdere muizenvallen kunt u het beste een smaaktest voor muizen doen. Doe op iedere val een andere geur zoals; Provoke, pindakaas, chocolade, snoep, spek of bijvoorbeeld Monitoring bate. Op welke geur komen de muizen bij u thuis het eerst af? Denk als een prof! Ga doeltreffend te werk. Wissel niet te snel van product en gebruik niet te veel door elkaar.

Muizengif en lokstoffen

Ook muizengif is voorzien van lokstoffen en verschillende vormen waarin dit aangeboden wordt. In de meeste gevallen wordt het aangeboden muizengif goed gegeten als er geen andere voedselbronnen > aanwezig zijn voor de muizen. U kunt ook te maken hebben met smaakgevoelige muizen, dit zijn de echte fijnproevers die het aangeboden muizengif niet eten! Verander dan van muizengif met een andere werkzame stof erin en welke in een andere vorm aangeboden wordt! De kans is groot dat de smaakgevoelige muizen nu het vergiftigt lokaas met een andere geurtje wel lekker vinden.

TWIJFELT U?

Voor alle gemeentes in Nederland! Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies, een gratis offerte of als u direct geholpen wilt worden.

085-029 8511 <<

(lokaal tarief, 24/7) Aan de hand van uw postcode direct contact. Ook bedrijven mogen gebruik maken van deze landelijke service.