Main content

Wat eten muizen graag

Muizen zijn echte alleseters en zullen gaan voor het beste wat voor handen is. Muizen eten meerdere keren op een dag kleine beetjes, hier beginnen ze meestal mee bij zonsondergang tot zonsopgang.

Favoriete eten van huismuizen?

Waar houden huismuizen van? De huismuizen hebben een grote voorkeur voor granen, noten, zaden, spek, boter, vet, kaas en snoepgoed, dit i.v.m. het hoge suikergehalte. Buiten leven ze ook van larven, wormen en insecten. In veel gevallen zijn huismuizen ook wel voor groente en fruit te porren. Zijn deze lekkernijen er allemaal niet dan zullen ze ook niet schromen om te snoepen van bijv. papier, lijm of zeep.

Wat eten muizen in huis

Op wat voor eten komen muizen in huis af? Helaas is dit per adres verschillend! Het is goed mogelijk dat ze bij u op chocolade afkomen en bij de overburen gek zijn op pindakaas. Wilt u weten hoe u aangevreten verpakkingen moet voorkomen? Huismuizen voorkomen >

Muizen vangen met hun lievelingseten

Door welke verpakkingen bijten de muizen zich bij u thuis heen? Hebben de muizen bij u graag chocolade of toch liever bruin brood? Waar zijn jullie onaangename gasten dol op? Als men dit weet kan er in veel gevallen sneller resultaat geboekt worden met het bestrijden van muizen.

Muizen vangen met muizenvallen en lokstoffen

Bij het wegvangen van muizen met muizenklemmen > of diervriendelijke muizenvallen > kunt u het beste gebruik maken van lokstoffen. U kunt een professionele lokstof > in huis nemen maar ook het lievelingseten van de muis als lokkertje gebruiken. In een muizenval voor het diervriendelijk wegvangen van muizen of in het lokaasdepot van de professionele muizenklem kunt u voorzien van een lokkertje.

Muizen vangen met wat muizen graag eten, klinkt simpel?

Het vangen van muizen is niet altijd even simpel! Ook niet met het lievelingseten van de muizen bij u op locatie! Wat moet u doen voor een succesvolle bestrijding van muizen? Bij ongediertebestrijdenshop.nl > kunt u (professionele) producten aanschaffen voor doe-het-zelfbestrijding! Via deze webshop en de uitgebreide informatie, tips en trucks op Informatiepunt Ongedierte.nl heeft u een hogere kans van slagen!

Kosten professionele muizenbestrijding

Bestaat er toch twijfel om het muizenprobleem zelf aan te pakken? Woont u in Nederland?

Voor alle gemeentes! Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies, een gratis offerte of als u direct geholpen wilt worden.

085-029 8511 <<

(lokaal tarief, 24/7) Aan de hand van uw postcode direct contact. Ook bedrijven mogen gebruik maken van deze landelijke service.