Main content

Zelf bedwantsen bestrijden

Tip 1 - bij het zelf bestrijden van bedwantsen! Verplaats geen spullen naar een andere ruimte in huis voordat u er zeker van bent dat alle bedwantsen vernietigt zijn. Hiermee voorkomt u verspreiding van bedwantsen door uw woning. In bijvoorbeeld een nachtkastje kunnen bedwantsen verplaatst worden.

Tip 2 - stop uw wasgoed zoals beddengoed, kleding, enz. in goed afsluitbare plastic zakken voordat deze van de kamer af gaan. Het beste kunt u wateroplosbare zakken bestellen waardoor u het wasgoed met zak en al in de wasmachine kunt stoppen. Hiermee voorkomt u mogelijke verspreiding van eitjes of bedwantsen die uit het beddengoed vallen. Deze speciale anti bedwans zakken kunt u hier << bestellen.

Bedwantsen zelf bestrijden

Als uzelf bedwansten gaat bestrijden is het belangrijk dat u alle verstopplaatsen van de bedwants gaat behandelen. De kracht van een professioneel bestrijdingsmiddel is de lange nawerking die nodig is voor de bedwantsen die nog moeten uitkomen. Een bestrijdingsmiddel vernietigt geen eitjes! Alleen de uitgekomen bedwantsen. Als uzelf gaat bestrijden met een bestrijdingsmiddel voor particulieren verwijzen wij u weer graag door naar Ongediertebestrijdenshop.nl <<.

Bedwantsenbestrijding zelf uitvoeren.

Bedwantsen verstoppen zich succesvol in naden en kieren. Dit kan in de zoom van het matras zijn, in een spleet van het ledikant, achter uw plinten, aan het hoofdeinde van het bed enz. U moet de naden en kieren in het besmette gebied behandelen met een goed bestrijdingsmiddel met nawerking. Hoe langer het bestrijdingsmiddel giftig blijft hoe groter de kans van slagen is. Ook de bedwantsen die over een aantal weken uit de eitjes komen moeten hieraan sterven.

Voer standard een herhaalbehandeling uit!

Twee a drie weken nadat u de bedwantsenbestrijding heeft uitgevoerd kunt u weer alle naden en kieren behandelen met een goed bestrijdingsmiddel voor particulieren. Deze behandeling is vereist voor de eitjes die nog uit moeten komen. Plaats na de behandeling een bedwantsenval << of een bedwants detector <<

Hoofdpagina Bedwantsen <<

Persoonlijk bedwantsen advies nodig? Neem kosteloos contact << op voor vrijblijvend advies en offerte! (wat kost een bestrijding eigenlijk?) Deze service is landelijk, aan de hand van uw postcode direct contact, voor alle gemeentes in Nederland. Ook in de avond of in het weekend. Wilt u dat een expert voor uw gemeente u terug belt? Ook bedrijven mogen gebruik maken van deze dienst! Bel mij terug <<

Let op!! Een bedwantsenbesmetting is een serieus probleem! In veel gevallen is het laten bestrijden van bedwantsen de beste optie.

UNIEK, nu ook voor particulieren! Zelf een hitte behandeling uitvoeren met stoomstraal van 180 Graden? Dit apparaat wordt ook gebruikt door de gediplomeerd ongediertebestrijder. Ongediertebestrijdenshop.nl – Omdat een goed product het halve werk is.

Kijk in de online winkel >> CLIMEX ERADICATOR (180 graden stoom)