Main content

Bestrijden kakkerlakken

Kakkerlakken planten zich razendsnel voort. Snel en daadkrachtig handelen bij kakkerlakkenoverlast is zeer raadzaam.

Informatiepunt Ongedierte raad iedereen aan kakkerlakken professioneel te laten bestrijden. Kakkerlakken zijn zeer hardnekkig en een potentieel risico voor onze gezondheid.

Persoonlijk advies

085-029 8511 <<

(lokaal tarief, 24/7 vrijblijvend advies en offerte)

Landelijke Service! Ga voor de zekerheid van een gediplomeerd ongediertebestrijder voor uw gemeente.

Hoofdpagina kakkerlakken >

Omdat kakkerlakken vooral s ’nachts actief zijn worden kakkerlakken vaak pas opgemerkt als ze al met veel aanwezig zijn! Een gediplomeerd expert voor uw gemeente werkt met moderne methodes en professionele middelen die daadkrachtig kakkerlakken bestrijden.

Soorten kakkerlakken >

Meestal worden kakkerlakken zelf binnengehaald door spullen naar binnen te brengen die besmet zijn met kakkerlakken. Denk hierbij aan uw koffer vanaf een leuke vakantie, maar ook het binnenhalen van tweedehands spullen. Hebben deze spullen voorheen ergens gestaan waar kakkerlakken waren, dan is de kans groot dat kakkerlakken hierin bij u binnen worden gebracht. Ook het binnenkomen via naden en kieren is mogelijk! Hebben uw buren last van kakkerlakken? Dan bestaat de kans dat zij via bijvoorbeeld openingen rondom leidingen bij u naar binnen komen! Andersom kan natuurlijk ook.