Main content

Diervriendelijk ratten vangen

>> diervriendelijke rattenval kopen

Het diervriendelijk wegvangen van ratten kan een effectieve manier zijn om van uw ongewenste rat(ten) af te komen. Ook voor het diervriendelijk vangen van ratten bestaan kooitjes en andere vangmiddelen. De rat komt opgesloten te zitten in een vanggedeelte om later weer uitgezet te worden.

Ratten diervriendelijk vangen doeltreffend?

Rattenvallen om ratten levend te vangen kan een manier zijn om van uw rattenprobleem af te komen. Vooral in het beginstadium van de rattenoverlast heeft deze manier een kans van slagen. Ook kunt u buiten de ratten levend wegvangen bij uw woning ter preventie. Vooral als u het zielig vindt een rat te doden maar toch bang bent dat de aanwezige ratten van buiten binnen komen.

Hoe lok ik een rat in een diervriendelijk rattenval?

De rat kan in de rattenval gelokt worden door lokkertjes! Waar komt de rat bij u op af? Op het voer van uw huisdieren of toch op iets anders. Zorg dat dit lekkernij alleen nog te verkrijgen is voor de rat in uw rattenval voor het levend wegvangen van ratten. Weet u niet waar de ratten op af komen? In dit geval kunt u ook gebruik maken van professionele lokstoffen zoals >> provoke.

Is levend wegvangen van ratten altijd diervriendelijker?

Natuurlijk moet u bij het levend wegvangen van ratten de vangunits of vangkooitjes regelmatig controleren! Loop dagelijks even langs de vangmiddelen en dit dan het liefst in de ochtend! Zowel de >> Bruine Rat als de >> Zwarte Rat zijn in het donker actief waardoor de ratten meestal in de nacht gevangen worden. Laat de gevangen ratten niet langer opgesloten dan nodig is, u wilt immers diervriendelijk van uw ongewenste ratten af. Is er geen tijd om de vangmiddelen dagelijks te controleren? Dan zijn >> rattenklemmen mogelijk een betere optie?

Voordelen levend ratten vangen

-u hoeft de rat niet te doden

-geen gif in huis

-milieuvriendelijk

-vangkooi is herbruikbaar

-op veel plaatsen toe te passen

-geen kans op doorvergiftiging aan bijvoorbeeld de kat of roofvogels

-veiliger voor de omgeving

-kan ook veilig buiten toegepast worden

Nadelen levende rattenval

-meestal niet afdoende bij grote rattenplaag in huis

-moet regelmatig gecontroleerd worden

Hoofdpagina zelf ratten bestrijden >> Hoe bestrijd ik een rat

Ga naar >> ONGEDIERTEBESTRIJDENSHOP.NL

Vrijblijvend Advies en Offerte voor een professionele rattenbestrijding?

Wij kunnen u in heel Nederland doorverwijzen naar een lokale ongediertebestrijder voor uw woonplaats! >> Vrijblijvend Advies en Offerte aanvragen.

(24/7 Vrijblijvend Advies en Offerte aanvragen via telefoon of contactformulier)