Main content

Rattengif voor rattenbestrijding

>> Webwinkel voor producten rattenbestrijding

Ratten bestrijden met rattengif is vanzelfsprekend niet de diervriendelijkste manier om van de rattenplaag af te komen. Bij overlast van enkele ratten of een beginnende rattenplaag kunt u ook doeltreffend gebruik maken van >> professionele rattenklemmen.

Voor particulieren is er geen rattengif meer verkrijgbaar! Tegenwoordig wordt er alleen nog muizengif aangeboden voor particulieren. Soms wordt MUIZENGIF ALS RATTENGIF aangeboden, pas hiermee op! Rattengif is inderdaad hetzelfde als muizengif, alleen moeten ratten MEER GIF binnenkrijgen om hieraan te sterven. De hoeveelheden die in particulieren verpakkingen zitten als muizengif zijn te weinig voor ratten. Er staat niet voor niks muizengif op de verpakking! >> Voorkom resistente ratten!!

Er hebben ratten van muizengif gegeten?

Oeps, geen muizenoverlast maar rattenoverlast. De ratten hebben al van het >> muizengif gegeten, wat nu? Zorg sowieso dat het gif niet op raakt! Neem vrijblijvend contact op met het landelijke netwerk lokale ongediertebestrijders. Dit kan 24/7 - Landelijke dekking - Vrijblijvend advies en offerte! >> Contact opnemen met lokaal expert

Ook de professioneel rattenbestrijders moeten eraan geloven. Het bestrijden van ratten buitenshuis mag alleen nog als laatste redmiddel met rattengif bestreden worden. Dit is wettelijk verplicht mede omdat er steeds meer resistentie is opgetreden onder ratten.

Rattengif, hoe werkt dit?

Rattengif is een multidosis middel waarvan ratten meerdere malen voldoende moet eten om dood te gaan! Het gif tegen ratten is op basis van anticoagulantia. Omdat rattengif een multidosis middel is moet het in voldoende hoeveelheid aangeboden blijven worden. HIER GAAT HET MEESTAL BIJ HET ZELF BESTRIJDEN VAN RATTEN MIS!! De gedachte dat u snel van alle ratten af bent omdat al het (ratten)gif opgegeten is klopt niet! Allereerst kunnen ratten een langere lijdensweg hebben dan nodig voordat zij sterven en u creëert resistente ratten in huis. Met andere woorden, ze kunnen het aangeboden gif van hetzelfde bestanddeel blijven eten zonder hieraan dood te gaan. >> Werking Rattengif

Zelf ratten bestrijden is geld besparen

Het inschakelen van een professioneel ongedierte bestrijder voor het verdelgen van de rattenplaag is vrij kostbaar. Een bestrijding waarbij rattengif ingezet wordt zitten altijd meerdere bezoeken aan vast, net zolang tot de ratten bestreden zijn. Dit is niet alleen noodzakelijk maar ook wettelijk verplicht voor een professioneel ongediertebestrijder.

Zelf ratten bestrijden met klemmen

Zelf ratten bestrijden als een professional met professioneel samengestelde kant en klaar pakketten. Bestrijd ratten zoals de professional dit zal doen met onze informatie, tips & advies op de website. Wilt u werken met de materialen van de professional? >> ongediertebestrijdenshop.nl

Twijfelt u of is de klus toch te zwaar! Geen paniek, wij verwijzen u vrijblijvend door met een gediplomeerd ongediertebestrijder uit uw regio. In heel Nederland 24/7 vrijblijvend advies en offerte aanvragen! >> Meer weten?

Hoelang duurt en rattenbestrijding

Deze vraag is vooraf niet te beantwoorden, welke techniek er ook gebruikt wordt. De tijdsduur die nodig is om van uw rattenprobleem af te komen heeft met factoren te maken zoals:

 • Grote van de rattenplaag

 • Andere voedselbronnen aanwezig

 • Preventieve maatregelen

 • Plaats van de rattenplaag

 • Schuil en nestelplaatsen

Ook een professioneel rattenbestrijder zal u nooit garantie op papier geven om binnen bijvoorbeeld enkele dagen van uw ratten verlost te zijn. Heeft u een rattenplaag in huis? Wonderen bestaan niet! Ga er dus nooit vanuit dat u binnen enkelen dagen van uw rattenprobleem af bent! In veel gevallen kost het bestrijden van een grotere rattenplaag in huis minimaal twee weken totdat alle ratten bestreden zijn. Nogmaals garantie op de tijdsduur van een rattenbestrijding kan niemand u geven, alleen een inschatting!

Beste Rattengif

Het beste rattengif bestaat helaas niet! Er bestaat geen rattengif die door alle ratten gegeten wordt. Wel kunt u invloed op het eetgedrag van ratten hebben! >> Andere voedingbronnen saneren van ratten

Voordelen Rattenkist

 • Goed afsluitbaar, te openen met bijgeleverde sleutel

 • Stevig

 • Apart voergedeelte in de rattenkist

 • Ook te gebruiken voor detectie

 • Bestand tegen vocht

 • Meermaals te gebruiken

Terug >> zelf bestrijden van ratten

Home >> Informatiepunt Ongedierte