Main content

Ratten bestrijden met rattenklemmen

>> Rattenklem kopen

Ratten vangen met krachtige rattenklemmen kan een doeltreffende methode zijn om van de ratten af te komen. Wel raden wij aan bij het gebruik van rattenklemmen om deze in een stevige afgesloten rattendoos aan te bieden! Een rattenklem is zeer krachtig, pas dus op met kinderen, dieren en bijvoorbeeld uw eigen vingers.

Rattenklem aantrekkelijker maken voor ratten

Voor meer aantrekkingskracht naar de rattenklem voor ratten kunt u gebruik maken van een onweerstaanbare professionele lokstof voor ratten. (webshop) Deze lokstof is meestal zeer aantrekkelijk voor ratten. Ook kunt u kijken waar de ratten op afkomen bij u op locatie, kijk of dit in de rattenklem past! Heeft u een rattenklem in een rattendoos geplaatst kunt u het lokkertje achter in deze rattendoos plaatsen. >> Wat eten ratten graag?

Gebruik rattenklemmen zo veilig mogelijk!

Een goede rattenklem is zeer krachtig! Dit is een vereiste om de rat in één klap te doden als deze in de klem terecht komt. Pas op met kinderen en (huis)dieren! Ook een volwassene die met de vingers in een rattenklem terecht komt kan hier schade aan over houden. Het is sowieso zeer pijnlijk! Plaats rattenklemmen altijd in een professionele rattenlokdoos bedoeld voor een rattenklem in te plaatsen. Deze professionele rattenkisten zijn van hard plastic en alleen te openen met de bijgeleverde sleutel. Hierdoor wordt het risico kleiner dat uw kinderen en niet prooidieren met de klem in aanraking komen.

Waarom rattenklemmen veel ingezet worden?

Ook door de professioneel ongediertebestrijder worden rattenklemmen in rattendozen veelvuldig ingezet! Het is zelfs wettelijk verplicht voor de professioneel bestrijder buiten een rattenbestrijding uit te voeren zonder >> rattengif! Pas als allerlaatste, lees echt allerlaatste redmiddel mag er buiten rattengif ingezet worden. Het gebruik van rattengif buiten mag niet meer standard toegepast worden i.v.m. doorvergiftiging.

Werkt een rattenklem?

Ook buiten kunnen rattenklemmen goed ingezet worden om rattenoverlast beheersbaar te maken. Ratten leven buiten en kunnen hier meestal geen kwaad. Komen ze te dicht bij onze leefomgeving dan zullen er toch maatregelen genomen moeten worden. Allereerst door het >> voorkomen van ratten. Door buiten rattenklemmen in stevige rattendozen te plaatsen zoals langs uw schuur, stal of woning kunt u milieuvriendelijk ratten vangen. Ook binnenshuis kunt u rattenklemmen goed inzetten voor de bestrijding hiervan. Vanzelfsprekend is de plaats waar deze klemmen neergezet worden belangrijk. Plaats een rattenklem langs de muur, kijk waar rattenactiviteit is.

Plaats de rattenkisten met rattenklem langs de muur bij >> Bruine Ratten

Plaats de rattenklemmen op hoger gelegen plaatsen bij >> Zwarte Ratten

Zelf ratten bestrijden betekend geld besparen.

Met de informatie, tips en advies op deze website en de profesionele producten uit de webshop van >> Ongediertebestrijdenshop.nl bent u goed voorbereid! Een goede voorbereiding en goed materiaal is het halve werk.

Twijfelt u of blijkt de klus toch te zwaar! Geen paniek, neem vrijblijvend contact op met het netwerk lokale ongediertebestrijders in Nederland. >> Vrijblijvend advies en offerte (24/7 - Via telefoon of mail)

Voordelen rattenklem

-geen gif in huis

-milieu vriendelijk

-vaak doeltreffend

-herbruikbaar

-de dode rat kan gelijk verwijdert worden (gaat niet ergens liggen stinken)

-geen kans op doorvergiftiging

-professionele rattenklemmen zijn zeer krachtig waardoor de rat in één klap dood is (geen lange lijdensweg)

-geen kans op doorvergiftiging aan bijvoorbeeld de kat of roofvogels

Voordelen ratten vangen met een rattenklem in rattendoos

-bovenstaande voordelen

-veiliger voor de omgeving, alleen te openen met sleutel

-ratten worden buiten het gezichtsveld gevangen

-meestal nog effectiever dan een rattenval alleen

-ook veiliger voor buitengebruik

Nadelen rattenklem

-rat wordt gedood

-dode rat moet verwijderd worden uit de klem

Terug naar hoofdpagina >> zelf ratten bestrijden