Main content

Wat eten ratten graag

Ratten vangen met eten

Ratten zijn echte alleseters en eten wat ze vinden, dit wel met een voorkeur voor het beste wat op dat moment voor handen is. Over het algemeen eten ratten instinctief gebalanceerd voedsel als dit verkrijgbaar is. Ratten eten voedsel zoals : granen, fruit, vlees, vis, knollen, bladgroenten en allerlei verse en bedorven voedselresten. Als ratten honger hebben, kunnen ze zelfs kippen, duiven of muizennesten aanvallen.

Wat eten ratten in huis

Helaas is dit per adres verschillend! Het is goed mogelijk dat ze bij u andere voedingsmiddelen pakken dan bij bijvoorbeeld uw overburen. Zorg dat er geen voedingsmiddelen aanwezig zijn in huis voor de ratten! >> ratten in huis voorkomen

Ratten vangen met lievelingsmaaltijd

Waar zijn uw onaangename gasten dol op? Als wij weten wat de aanwezige ratten ter plaatsen graag eten kan dit voedselaanbod achter in rattenkisten met een rattenklem geplaatst worden. Natuurlijk moet het lekkers voor de ratten alleen in de rattenkisten verkrijgbaar zijn voor succes. Ook bij het levend wegvangen van ratten kan het lievelingseten in de vangunit geplaatst worden. Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van professionele lokstoffen.

Ratten wegvangen met eten klinkt simpel?

Het wegvangen van ratten met klemmen of vangkooien lukt alleen met goed materiaal. Wij bieden u de kans om zelf ratten te bestrijden met de materialen waarmee ook de professional werkt. Niet alleen doeltreffender, maar ook veiliger!

Wilt u de ratten zelf bestrijden? >> Kijk in de Webshop

Terug naar hoofdpagina>> ratten bestrijden