Main content

Wespen

Last van wespen? De kans is zeer reëel dat u te maken heeft met de gewone wesp of Duitse wesp.

Wespennest verwijderen <<

Wilt u direct geholpen worden in uw gemeente met het verwijderen van een wespennest? U kunt 24/7 telefonisch of middels het contactformulier << vrijblijvend in contact te komen met een gediplomeerd specialist.

Wespenbestrijding <<

Pas op met het zelf bestrijden van wespennesten. De wespen kunnen u massaal aanvallen als het nest bedreigt wordt, maak bij het zelf bestrijden van wespen gebruik van het wepsen bestrijdingspakket << uit de online winkel.

Wespen vangen <<

Heeft u geen wespennest maar wel overlast van wespen? Hiervoor zijn tegenwoordig handige wespenzaken voor op de markt. Als u nieuwsgierig bent naar deze kant en klaar oplossing kunt u hiernaast op de link klikken OngediertebestrijdenShop.nl. << (webwinkelkeur, snelle levering en groot assortiment)

Wespensteek <<

Wespen zijn niet groot maar kunnen u pijnlijk steken. In sommige gevallen kan de steek van een wesp zelfs voor een levensbedreigende situatie zorgen! Vooral vanaf augustus tot het einde van het wespenseizoen loopt u meer risico om door een wesp gestoken te worden. De wespen zijn aan het einde van de zomerperiode het agressiefst.

Wist u dat over wespennesten?

-Een wespennest kan uitgroeien tot wel 5000 exemplaren en meer.

Wespennest herkennen <<

Een wespennest kan op verschillende plaatsen voorkomen. De wespennesten worden op beschutte plaatsen gebouwd zoals in onze spouwmuren, aan een plafond en in bijvoorbeeld een boom. Een wespennest is continu in beweging waardoor er veel bedrijvigheid in en om het wespennest op te merken valt. Het nest heeft in de beginfase de grote van een pingpongbal die snel uitgroeit tot een indrukwekkend geheel. Als het wespennest verscholen is ziet u op deze plaatst veel wespen af en aan vliegen.

Wespennest in huis <<

Wespennest? Wat moet u sowieso niet doen! Maak nooit de vliegopeningen waarin of waaruit de wespen komen dicht! Door het dichten van deze opening zoeken de wespen uit het wespennest een andere uitgang, deze kan ook op een nog ongunstigere plaats zijn.

Professioneel wespen laten bestrijden of zelf doen?

Informatiepunt Ongedierte Helpt! Onze uitdaging is dat u weet wat het beste bij u past als u deze website verlaat! Vraag vrijblijven advies en offerte aan << of lees informatie over zelf wespen-bestrijden <<

Hoornaarnest verwijderen

Hoornaars komen steeds vaker voor in Nederland. Heeft u overlast van extreem grote wespen? Deze indrukwekkende exemplaren zijn gelukkig wel minder agressief als de gewone wesp en Duitse wesp. Maar een steek van de hoornaar is aanzienlijk heftiger. Blijf uit de buurt van een Hoornaarnest, deze kan overtuigend verdedigt worden. Pas Hiermee Op! Deze wespen zijn echte jagers, ook in de nacht of bij slecht weer deinst deze wesp niet terug. Geen insect is veilig in de buurt van deze rover, ook grotere insecten zoals libelle worden aangevallen en als maaltijd voor de larve meegenomen naar het nest. Meer lezen? Hoornaar <<