Main content

Hoornaarsnest

Hoornaar <<

Hoornaars komen steeds vaker voor in Nederland. Deze indrukwekkende exemplaren zijn gelukkig minder aggersief als de gewone wesp en Duitse wesp. Maar een steek van deze grote wespensoort is aanzienlijk heftiger.

Een hoornaarsnest

Blijf uit de buurt van een Hoornaarsnest, deze kan overtuigend verdedigt worden als de hoornaars u als bedreiging voor het nest zien. Pas Hiermee Op!

Deze wespensoort zijn echte jagers, ook in de nacht of bij slecht weer deinst deze wesp niet terug. Geen insect is veilig in de buurt van deze rover, ook grotere insecten zoals libelle worden aangevallen en als maaltijd voor de larve meegenomen naar het nest.

Hoornaarnest laten bestrijden

Wilt u vrijblijvend contact << met een gediplomeerd ongediertebestrijder voor uw gemeente? (24/7 Landelijke dienst) Ook bedrijven mogen gebruik maken van deze service.

Informatiepunt Ongedierte helpt! Gaat u de hoornaars zelf bestrijden of laat u dit liever over aan een gediplomeerd expert?

Hoornaarsnest zelf bestrijden

Neem geen risico! Denk ook aan een goede persoonlijke bescherming. Kijk bij Ongedierte BestrijdenSHOP.NL voor een wespen bestrijdingspakket <<

Meer over

Zelf een wespen bestrijden <<

Wespensteek <<

Direct contact met wespenbestrijder <<