Main content

Wespenbestrijding

Wespenbestrijder voor uw gemeente inschakelen? Speciaal voor u bij wespenoverlast Vrijblijvend Advies en Offerte << (24/7 - via mail of telefoon contact opnemen)

Advies Wespenbestrijding kost niets!

Het zelf uitvoeren van een wespenbestrijding zonder het juiste bestrijdingsmiddel en persoonlijke beschermingsmiddelen wordt afgeraden! Een wespennest bestrijden kan levensbedreigende situaties opleveren! Bent u toch van plan het wespennest zelf te bestrijden kijk dan voor goede producten in de online winkel van Ongediertebestrijdenshop.nl <<

Gebruik sowieso een Imkerhoed met goed afgeschermde kleding en (Imker)handschoenen bij het bestrijden van een wespennest.

Als u veel overlast ervaart van wespen in en om uw woning heeft u waarschijnlijk te maken met een wespennest. Kijk goed naar de aanvliegroute van wespen om te constateren waar het wespennest zich bevindt. Een wespennest kan bijvoorbeeld in uw spouwmuur, dakgoot, op zolder of tussen uw plafons bevinden. Ook kunt u een zichtbaar wespennest tegenkomen in bijvoorbeeld uw schuur of aan een boom. Een beginnend wespennest heeft de grote van een golfbal die op indrukwekkende wijze uitgebouwd wordt naar een druk bevolkt nest.

Meer informatie wespen <<