Main content

Wespennest in huis

Het is belangrijk dat u op zoek gaat naar het wespennest. Een wespennest in huis kunt u (bijna altijd) het beste direct (laten) bestrijden. Dit vooral omdat een wespennest snel uitgebreid wordt en vanaf augustus de wespen agressiever gaan worden. De kans op wespensteken << wordt steeds groter.

Persoonlijk advies nodig? << (24/7 - Vrijblijvend advies en offerte)

Regelmatig komt het voor dat er opeens veel wespen in de woning zijn, ook pas midden in de zomer of aan het einde daarvan. Wespen verlaten het wespennest altijd omdat wespen op licht afkomen. Als de normale uitgang is afgedicht of door uitbreiding van het wespennest wordt geblokkeerd zoeken de wespen een andere weg naar buiten. Ze komen dan plotseling op de lichtbron(en) binnenshuis af.

Wespen in huis

Omdat wespen wespennesten op beschutte plaatsen bouwen komen deze vaak voor in spouwmuren, dakranden, schuren, bijgebouwen en bijvoorbeeld op zolder. Als u binnenshuis veel wespenoverlast constateert kunt u het beste direct een inspectie uitvoeren. Als u het wespennest gevonden heeft en het nest bestreden wilt hebben, of hulp en extra advies nodig heeft bij het opsporen hiervan mag u contact met ons opnemen! Contact <<

Wespennest in huis zelf bestrijden

Als u toch zelf het wespennest gaat bestrijden kunt u bij Ongedierte Bestrijdenshop.nl deze producten aanschaffen. Neem geen risico en gebruik bij bestrijden van wespen de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Wilt u zelf wespen bestrijden? Speciaal voor u:

Bestijdingspakket Wespen <<

wespenvangzak <<

HOOFDPAGINA Wespen <<