Main content

Wespennest verwijderen

Een wespennest verwijderen zonder de juiste bestrijdingsmiddelen en persoonlijke veiligheidsmiddelen raden wij af. Wespen verdedigen het wespennest op zeer agressieve wijze als dit bedreigt wordt, pas hier mee op! Zorg dat uw kinderen en/of huisdieren uit de buurt blijven van het wespennest.

Direct contact met een wespenbestrijder in de gemeente? (Advies kost niets) Vrijblijvend advies en offerte << Wat kost het professioneel laten verwijderen van een wespennest eigenlijk? Loop zelf geen onnodig gevaar, een wespennest kunt u beter laten verwijderen.

Toch zelf het wespennest verwijderen?

Ga voor het zelf bestrijden van een wespennest naar Ongediertebestrijdenshop.nl << (webwinkelkeur, snelle levering en groot assortiment) In deze online winkel treft u kwaliteits producten aan en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Meer informatie over Wespen <<

Wespennesten verwijderen

Wespennesten worden maar eenmalig gebruikt door wespen. Wespen maken dus nooit geen gebruik van bestaande wespennesten! Wat wel voorkomt is dat nieuwe wespen soms op eenzelfde plaats een nieuw nest bouwen waar eerder een ander wespennest bestreden of verwijderd is. Op één af andere manier is deze plaats dan zeer geschikt bevonden door wespen.

Zelf een wespennest verwijderen

Als er geen wespenactiviteit meer waarneembaar is en u zeker bent dat alle wespen uit het wespennest bestreden zijn kan deze verwijderd worden. Als u het nest wilt bewaren of de binnenkant van dit bouwwerk wilt bekijken kan deze voorzichter losgesneden worden. Aan de binnenkant van het wespennest zijn de honderden tot duizenden cellen te zien. (staaltje vakwerk)

Belangrijk bij het verwijderen van een wespennest!

Neem geen enkel risico – een wespennest waar (nog) wespenactiviteit is kan voor een levensbedreigende situatie zorgen. Wespen kunnen u massaal aanvallen! Bij twijfel mag u ook contact opnemen met de gediplomeerd wespenbestrijder voor de gemeente. Contact << (Advies kost niets) Bent u een bedrijf? Ook bedrijven mogen contact opnemen met deze speciale dienst! Aan de hand van uw postcode heeft u direct contact met de juiste professional voor uw buurt.