Main content

Wespenval

Direct naar >> ongedierte bestrijdenshop.nl

Wespenvallen kunt u veilig en snel kopen bij Ongediertebestrijdenshop.nl! (Snelle levering, Webwinkelkeur, groot assortiment)

Een goede wespenval lokt de wespen en zorgt dat deze gevangen worden. Tegenwoordig zijn er ook handige kant en klaar wespenvallen op de markt voor particulieren. Deze wespenvallen zijn zeer effectief door de hoge aantrekkingskracht van de wespenlokstoffen die in deze vallen aanwezig zijn.

Bij een kant en klaar wespenval hoeft u alleen een beetje water toe te voegen en de wespenval op een geschikte locatie op te hangen. Omdat in de kant en klaar wespenval geen chemische stoffen worden gebruikt kunt u deze gewoon als huisafval weggooien.

Professionele wespenval

Vanzelfsprekend kunt u ook voor het wegvangen van hinderlijke wespen de hard plastic wespenval gebruiken! Deze kwalitatieve herbruikbare wespenval dient u af te vullen met een aantrekkelijke wespenlokstof. Omdat de lokstof de wesp in de val moet lokken raden wij een professionele lokstof aan. Deze lokstoffen zijn nu ook voor particulieren te koop in de online winkel.

Twijfelt u of heeft u graag persoonlijk advies? vrijblijvend contact << (Landelijke service)

Meer wespen << informatie nodig? (klik op de link)